Καλέστε για συμβουλές 6934 844358| mich.papamichail@gmail.com

Βιογραφικό

Ο Μιχάλης είναι οικονομόλογος, απόφοιτος της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στον τομέα της οικονομικής των επιχειρήσεων. Από το 2013 μέχρι σήμερα, εργάζεται ως χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος στην MetLife.Είναι διαπιστευμένος ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός σύμβουλος, κάτοχος Πιστοποιήσεων Α & Δ από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Εξειδικεύεται στις ασφάλειες ζωής (π.χ. ασφαλίσεις ζωής και αναπηρίας, ασφαλίσεις υγείας και περίθαλψης , συνταξιοδοτική ασφάλιση, ομαδικές ασφαλίσεις εργαζομένων, ασφάλιση οδοντιατρικής περίθαλψης, επενδύσεις κεφαλαίων) και στις ασφάλειες περιουσίας (π.χ. ασφάλιση πυρός και κλοπής, ασφάλιση ξενοδοχείων και βιομηχανικών εγκαταστάσεων, ασφάλιση ιδιωτικών και δημόσιων τεχνικών έργων, αυτοκινήτων και μεταφορών, έργων τέχνης, επαγγελματικών ευθυνών). Ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος, καταρτίζει το επενδυτικό σχέδιο και παρέχει συμβουλές κατά τη διάρκεια υλοποίησης της επένδυσης, καταγράφει τις απαιτήσεις και τους χρηματοοικονομικούς στόχους των πελατών και σχηματίζει το επενδυτικό τους προφίλ. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για απρόοπτες περιστάσεις,οι οποίες είναι πιθανό να επιβαρύνουν τον οικογενειακό προυπολογισμό κ άπτονται της καθημερινότητας των πελατών.   

Η επαγγελματική του εμπειρία σε συνδυασμό με την επιστημονική του κατάρτιση, του παρέχει οξεία αντίληψη των οικονομικών καταστάσεων και συνθηκών, αποτελεσματικές στρατηγικές πωλήσεων και εκ βαθέων γνώση των κανονισμών και των νόμων που διέπουν τον ασφαλιστικό τομέα. Έχει άριστες αναλυτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες, ικανοτήτες εξυπηρέτησης πελατών και δεξιότητες δικτύωσης.  ‘Εχει βραβευτεί με την 1η θέση του γραφείου με το οποίο συνεργάζεται στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού για το 20 14, και με την 3η θέση στον τομέα προσωπικών ατυχημάτων και υγείας για την ίδια χρονιά. Για δύο συναπτά έτη (2016/2017) βραβεύτηκε με την 3η θέση για τη συνολική παραγωγή. Έχει μπει στο ΚΕΑ (Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών) για το 2018 κ το 2019.Όσον αφορά τη δια βίου εκπαίδευση και εξέλιξή του ως επαγγελματία, έχει συμμετάσχει σε όλα τα ετήσια συνέδρια της εταιρείας στην Αθήνα από το 2014 μέχρι σήμερα καθώς και στο συνέδριο της εταιρείας στην Κέρκυρα (05/2017). Επίσης, έχει συμμετάσχει στις ημερίδες του MDRT σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (2017/2018 αντίστοιχα). 

Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως φοροτεχνικός. Έχει σημαντική παρουσία στο χώρο του αθλητισμού στη πόλη της Κατερίνης ως μέλος της ομάδας Μπάσκετ του Πιερικού και του Πιερικού Αρχέλαου. Οι αξίες της συλλογικής συνεργασίας, της υπευθυνότητας και του ομαδικού πνεύματος που διέπουν την αθλητική παιδεία στάθηκαν κομβικές στην εξέλιξή του ως άτομο και ως επαγγελματία