Καλέστε για συμβουλές 6934 844358| mich.papamichail@gmail.com

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας

Για εμάς, στην MetLife, η εργασία σημαίνει καθημερινή παρακίνηση, προτροπή να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να θέλεις να αναπτυχθείς σε έναν παγκόσμιο οργανισμό με πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες.

Συνεχώς επενδύουμε στους υπαλλήλους μας με υψηλή απόδοση, δημιουργικό & ομαδικό πνεύμα, καθώς και πρωτοβουλία στη λήψη αποφάσεων.

Οι άνθρωποι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ταλαντούχας και καλά δομημένης ομάδας για την οποία αισθάνονται υπερήφανοι. Η μέχρι τώρα πορεία μας, έχει να επιδείξει πολλά παραδείγματα υπαλλήλων που είχαν την δυνατότητα να εξελιχθούν μέσα στον οργανισμό ως αποτέλεσμα της σκληρής τους προσπάθειας.

Make Life Matter

Στην MetLife, έχουμε αποφασίσει ότι θέλουμε να είμαστε οι πρωτοπόροι της παγκόσμιας αλλαγής του κλάδου μας. Με την υποστήριξη των ανθρώπων μας θα αξιοποιήσουμε κάθε επαγγελματική ευκαιρία. Ενωμένοι κάτω από έναν κοινό σκοπό, έχοντας ο καθένας διαφορετικές αντιλήψεις, στοχεύουμε να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των πελατών μας.

Το εύρος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, τα ασφαλιστικά προιόντα και τα ομαδικά προγράμματα που παρέχουμε, σας δίνουν τα εφόδια να προσπαθείτε για το καλύτερο. Ως μέλη μιας ποικιλόμορφης ομάδας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη διαφορά στις ζωές εκατομμυρίων πελατών σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι υπολογίζουν σε εμάς, για να τους βοηθήσουμε να συνεχίσουν να επιδιώκουν καθημερινά περισσότερα από τη ζωή. Ακολουθήστε μας!

Δείτε περισσότερα